Jeugd

Wil jij eens een keer met je ouders, vrienden of klas het wad op? Zoek je informatie voor je spreekbeurt of wil je de beste natuurfotograaf worden? Het wad ontdek je met de Waddenvereniging!

Spreekbeurt of werkstuk

Spannend, een spreekbeurt houden! En veel werk ook. Waar ga je over vertellen en wat kun je laten zien? Nou, ideeën en plaatjes genoeg in het spreekbeurtpakket van de Waddenvereniging. Je kunt de verschillende hoofdstukken downloaden en uitprinten.

Blub
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, Blub. Hierin lees je het laatste nieuws over wat de Waddenvereniging doet om het wad te beschermen of welke slimme trucs de waddendieren en planten bedacht hebben om te kunnen overleven.

* Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het doel waarvoor je het opgeeft, en niet aan derden doorgegeven.
Fotografie Natuurlijk
Basisschool kinderen hebben de waddennatuur van hun eigen eiland gefotografeerd tijdens het project Fotografie Natuurlijk. Iedereen koos na afloop zijn of haar favoriet. Maar zeker is: het zijn fantastische foto's geworden.