Colofon

Voor vragen en opmerkingen over deze website kunt u terecht bij de webmaster van de Waddenvereniging. De foto’s op deze website mogen niet gebruikt worden zonder toestemming. Neem hiervoor contact op met de communicatie afdeling van de Waddenvereniging.

Copyright © Waddenvereniging 2021

Privacy voorwaarden

Hier kunt u onze privacy voorwaarden lezen.

Disclaimer

Deze website bevat informatie afkomstig van de Waddenvereniging. Ondanks onze grote zorgvuldigheid en nauwkeurigheid bij het samenstellen en publiceren van het materiaal, kan de informatie incorrect en/of incompleet zijn. In geen enkel geval is de Waddenvereniging aansprakelijk voor schade ontstaan uit het direct of indirect gebruik van het materiaal van deze website. Tevens behoudt de Waddenvereniging zich te allen tijde het recht voor om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen in alle informatie die op deze website getoond wordt, aan te brengen. Aan de op deze site getoonde informatie of van deze site te downloaden informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor boekingen via deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Links naar websites van derden

Op verschillende plaatsen op deze site zijn verwijzingen of hyperlinks naar andere websites opgenomen ter informatie van de bezoekers. Dergelijke links worden uitsluitend voor het gebruikersgemak verstrekt. De Waddenvereniging neemt alleen links op van instellingen en organisaties die naar haar mening passen binnen de thema’s van de website. Deze websites worden door andere partijen dan de Waddenvereniging geëxploiteerd; de Waddenvereniging heeft geen zeggenschap over deze websites, en kan derhalve niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud en betrouwbaarheid ervan.