Wijs met de waddenzee

De slogan ‘Wijs met de Waddenzee’ spreekt al generaties lang liefhebbers van de Waddden aan. Sinds 2015 ontwikkelt de Waddenvereniging weer kleding en producten met deze slogan. Wat draag je uit als je een ‘Wijs met de Waddenzee’ product koopt?

Wat draag je uit als je een 'Wijs met de Waddenzee' product koopt? Een eerlijk verhaal over de kleding van de makers Blue LOOP Originals uit Nederland.

Lees verder

Overal op de wereld laten mensen zien dat ze Wijs met de Waddenzee zijn. Bekijk hier onze fotowall van ambassadeurs voor het waddengebied. Heb jij ook zo'n foto?

Lees verder

Doe mee met onze 'Wijs met de Waddenzee' zomeractie 2023 en maak kans op één van de onvergetelijke schemer wadlooptochten voor twee personen.

Lees verder

Wil jij het werk van de Waddenvereniging steunen en zo bijdragen aan een betere wereld? In onze webwinkel hebben we een ruime keuze van duurzame producten.

Lees verder

In Nederland vindt je verschillende winkels op de Waddeneilanden en het vaste land die de Wijs producten verkopen. Zo kun je het product voelen en heb je direct de juiste maat.

Lees verder

Wil jij óók WIJS ondernemer worden en daarmee het werk van de Waddenvereniging steunen? Wij streven naar een mooi netwerk van winkeliers, verspreid over heel Nederland.

Lees verder