Klachtenregeling

Heeft u een klacht over de Waddenvereniging? U kunt uw klacht melden via het klachtenformulier onderaan deze pagina. Dit formulier is bedoeld voor de behandeling van serieuze klachten aangaande de vereniging. Door invulling van het formulier wordt uw klacht officieel ingeschreven in ons klachtenregister.

We vinden het natuurlijk vervelend dat u een klacht heeft over het handelen of het beleid van de Waddenvereniging. Graag blijven we met u in gesprek. Mocht u niet tevreden zijn met de uitkomsten van het gesprek, dan kunt u een klacht indienen. Wij zullen uw klacht binnen een redelijke termijn (van maximaal 2 weken) behandelen. De vereniging heeft een klachtenreglement dat u hier kunt downloaden.

Voor alle overige zaken die wat minder zwaar wegen kunt u uiteraard een e-mail sturen of bellen met ons kantoor op telefoonnummer 0517 – 493 693 van maandag tot en met vrijdag (9:00-13:00 uur).

Klachtenformulier:

 

Naam*
E-mailadres*
Dit formulier is bedoeld voor de behandeling van serieuze klachten aangaande de vereniging. Door invulling van het formulier wordt uw klacht officieel ingeschreven in ons klachtenregister.