Genietwad

Jij bent Wijs met de Waddenzee en wij zijn wijs met jou. Dankzij de steun van duizenden mensen kunnen we het waddengebied beschermen en behouden. 

Elk kwartaal vertellen we in het magazine WADDEN over de verschillende onderwerpen waar we ons hard voor maken en hoe we samen met jou het verschil willen maken voor het waddengebied. Lezers van het magazine WADDEN profiteren van speciale acties en aanbiedingen. Ontdek de Wadden met deze waardevolle belevenissen!

Tussen Slik en Zand is het wandelevenement op en om Ameland met Waddenzee Werelderfgoed als inspiratiebron. De Waddenvereniging werkt al jaren samen met het wandelevenement en heeft een speciaal aanbod voor de lezers van het magazine WADDEN.

Lees verder

Maak het verschil voor het waddengebied en ga met je bedrijf, vrienden of familie het waddengebied beleven en beschermen. De Waddenvereniging organiseert speciaal voor groepen betekenisvolle activiteiten op maat.

Lees verder

Texel is een vogelrijk eiland, want er zijn inmiddels bijna 400 vogelsoorten waargenomen. Ook heeft het de langste vogelboulevard van Europa met meer dan 20 kijkpunten. Lezers van WADDEN ontvangen 20% korting op tickets voor vogelexcursies.

Lees verder

De natuur in het waddengebied is goed voor je. Dat vindt ook onze partner De Friesland. Als lid van de Waddenvereniging ontvang je bij De Friesland korting op aanvullende verzekeringen (ook voor gezinsleden), korting op buitenactiviteiten en -producten als ook 10% korting op reisverzekering.

Lees verder