Milieujutten op Terschelling || 25 februari t/m 5 maart

Voor het 32e jaar organiseert de Stayokay Terschelling het milieujutten in samenwerking met de Waddenvereniging. Je kunt zoveel dagen komen als je wilt. In de ochtend gaan alle deelnemers mee met een wandeling over het strand en de duinen voor speciale vondsten, maar ook zeker het ruimen van afval. Wist je dat je tijdens het jutten op locaties komt waar je normaal niet mag komen? Zo doe je iets goed voor de natuur en verblijf je tijdens de voorjaarsvakantie op het prachtige eiland Terschelling.

Bepaal zelf jouw arrangement

Vanaf zaterdag 25 februari tot en met zondag 5 maart gaan we elke dag milieujutten op locaties waar je normaal niet komt. Kies zelf jouw aankomst- en vertrekdag waarmee je jouw verblijf op het prachtige Terschelling precies kunt samen­stellen zoals jij wilt. Kom een paar dagen of verblijf een week. Zo heb je een perfecte combi van een heerlijke vakantie én iets goeds doen voor Moeder Natuur. Het arrangement is inclusief verblijf op een 4-persoons kamer, uitgebreid ontbijt, lunch en 3-gangen diner, 1 dag fietsen en deelname aan de activiteiten van het randprogramma.

 

Gratis randprogramma voor deelnemers

In de ochtenden zet jij je in voor Moeder Natuur op het eiland Terschelling én in de middag of avond kun je gratis meedoen aan verschillende activiteiten en workshops die we speciaal voor alle deelnemers organiseren. Zaterdagavond 25 februari zal de Waddenvereniging een interessant lezing geven over CleanUpXL en op dinsdagavond 28 februari staat het onderwerp Flyway en de uitdagingen van trekvogels in het Waddengebied op de agenda. Het totale randprogramma vind je binnenkort hier.

 

Wil je de volgende keer ook mee? 

Meld je dan aan voor WADDEN nieuws en we houden je op de hoogte!