Samen staan we sterker

De Waddenvereniging wil mensen met passie voor het waddengebied met elkaar verenigen.

Wij werken samen met ruim 40.000 leden aan het behoud van een gebied dat rust, ruimte en ruige natuur biedt.

Wij willen dat nu en ook in de toekomst mensen dit unieke gebied kunnen beleven en gebruiken. Dus

komen wij op voor de belangen van het waddengebied. Werk dat wij alleen kunnen doen met de steun van onze leden. Meld je daarom aan als lid. Dit kan al vanaf  €27,00 per jaar! Je krijgt bij je aanmelding een handige wadwaaier  (t.w.v. €11,50) als welkomstcadeau.

Tip: voor kinderen tot en met 18 jaar hebben wij een speciaal jeugdlidmaatschap!

In ruil voor jouw steun

• kun je rekenen op de voorwaardelijke toewijding van de Waddenvereniging om ons enige natuurlijk werelderfgoed in Nederland te behouden en beschermen.
  • denk je mee en stem je mee (vanaf 18 jaar) in het beleid van de vereniging
  • ontvang je 4 keer per jaar het WADDENmagazine
  • krijg je korting op onze excursies in het waddengebied en in onze webshop

Ja, ik word lid en steun de Waddenvereniging

(dd-mm-jjjj)

N. B. Je gegevens zullen niet voor commerciële activiteiten gebruikt worden en niet aan derden gegeven worden.

Zie ook ons privacy statement. Voor elke vorm van lidmaatschap geldt dat je minimaal een kalenderjaar lid blijft. Opzeggingen voor het volgende kalenderjaar uiterlijk 1 november van het voorgaande jaar, bij voorkeur schriftelijk of via e-mail.