Jeugdlid worden

De Waddenvereniging is op zoek naar kinderen die willen helpen het waddengebied zo mooi te houden als het nu is. Help jij mee? Word dan nu lid van de jeugdclub van de  Waddenvereniging.

Dit zijn de voordelen:
  • Je kunt GRATIS meedoen aan een superstoere wadexcursie op Texel of Terschelling
  • Waddenvereniging sticker en Wadwaaier waarmee je de namen van schelpen, wieren, krabben en andere dieren kunt opzoeken wanneer je op het strand of het wad bent.
  • Maandelijks de leuke en leerzame digitale nieuwsbrief BLUB
Jeugdleden (tot 18 jaar) betalen €18,- per jaar. Natuurlijk moeten je ouders toestemming geven, hieronder kunnen zij alle gegevens invullen. Vul de gegevens van het jeugdlid tot en met het veld 'Achternaam bekostiger'. Dan ontvangt hij /zij ook een eigen WADDENmagazine op naam!

(dd-mm-jjjj)