Word lid van de jeugdclub

De Waddenvereniging is op zoek naar kinderen die ook willen helpen het waddengebied zo mooi te houden als het nu is. Lijkt jou dat leuk? Word dan lid van de jeugdclub van de Waddenvereniging.

Als lid van de jeugdclub, leren we je een echte natuurbeschermer te zijn!

Wat krijg je allemaal?

• Je mag 1x per jaar gratis meedoen aan een supergave wadexcursie op Texel of Terschelling.
  • Je mag een cadeau uitzoeken en kunt kiezen uit de Wadwaaier of de Wadgids voor kids waarmee je het wad kunt ontdekken.
  • Je ontvangt elke maand BLUB in jouw mailbox met verhalen over hoe we het wadddengebied beschermen, welke slimme trucs de waddendieren en planten bedacht hebben om te kunnen overleven en andere leuke tips en opdrachten.

Jeugdleden (tot 18 jaar) betalen €18,- per jaar

Ps. Natuurlijk moeten je ouders/verzorgers toestemming geven. Vul daarom samen het aanmeldformulier in en ontvang jouw cadeautje snel thuis. Oh ja, hadden we dat al gezegd? Je ontvangt ook nog 4x per jaar het WADDEN magazine met leuke opdrachten en weetjes!

Meld je hier aan:

(dd-mm-jjjj)