Word jeugdlid

De Waddenvereniging is op zoek naar kids die willen helpen het waddengebied zo mooi te houden als het nu is. Help jij mee? Word dan nu lid van de jeugdclub van de  Waddenvereniging.

Leuke voordelen!

• Je mag 1x per jaar GRATIS meedoen aan een wadexcursie op Texel of Terschelling.
  • Je krijgt de Wadwaaier waarmee je de namen van schelpen, wieren, krabben en andere dieren kunt opzoeken wanneer je op het strand of het wad bent.
  • Elke maand BLUB via de mail. Hierin lees je hoe we het wadddengebied beschermen of welke slimme trucs de waddendieren en planten bedacht hebben om te kunnen overleven.

Jeugdleden (tot 18 jaar) betalen €18,- per jaar.

Natuurlijk moeten je ouders toestemming geven. Vul samen het aanmeldingsformulier in en ontvang jouw welkomstpakket snel thuis. Oh ja, hadden we dat al gezegd? Je ontvangt ook nog 4x per jaar het WADDEN magazine!

Meld je aan en ontvang jouw welkomstpakket!

(dd-mm-jjjj)