Kies een filter

Soort

Vr 3 t/m 5 maart
Wildernisfilmweekend op Vlieland
De mooiste bioscoop van Nederland staat op Vlieland. Daarom organiseert de Waddenvereniging, samen met Podium Vlieland en Roots Magazine, daar elk jaar een filmweekend. Een ideale combinatie van natuur en cultuur. Vanwege de overweldigende belangstelling bij de vorige editie houden we in maart 2017 niet een, maar twee wildernis filmweekends. Uiteraard vergeten we onze eigen wildernis niet: we ondernemen tijdens het weekend ook een tochtje op het Vlielander wad. Boeken kan via de site van Podium Vlieland. Klik hier

Plaats: Vlieland
Vr 10 t/m 12 maart
Wildernisfilmweekend op Vlieland
De mooiste bioscoop van Nederland staat op Vlieland. Daarom organiseert de Waddenvereniging, samen met Podium Vlieland en Roots Magazine, daar elk jaar een filmweekend. Een ideale combinatie van natuur en cultuur. Vanwege de overweldigende belangstelling bij de vorige editie houden we in maart 2017 niet een, maar twee wildernis filmweekends. Uiteraard vergeten we onze eigen wildernis niet: we ondernemen tijdens het weekend ook een tochtje op het Vlielander wad. Boeken kan via de site van Podium Vlieland. Klik hier

Plaats: Vlieland
Zo 7 mei
Zeilen en lopen over de wadbodem
Zeilen met een prachtige historische platbodem, droogvallen op een wadplaat en daar met een gids van de Waddenvereniging onderzoeken wat er allemaal leeft in en op het wad. Lekker in de wind, op het water en daarna het bijzondere gevoel op de zeebodem te lopen! De Historische Zeilvaart Harlingen organiseert heerlijke droogvaltochten van een dag. In de prijs zijn lunch en diner inbegrepen. Alle informatie vind je op de website van de Historische Zeilvaart.

Kosten: €80,00, leden van de Waddenvereniging krijgen €2,50 korting. Kinderen t/m 12 jaar: €50,00.
Ma 8 mei

Di 23 mei