WADDEN magazine

Elk kwartaal ontvangen de leden van de Waddenvereniging hét WADDEN magazine. Boordevol mooie verhalen, indrukwekkende foto's en voordeel op activiteiten, evenementen en 'Wijs met de Waddenzee' duurzame producten. Wil jij ook genieten van een beetje Wadden thuis?

Word lid voor €27,- per jaar en ontvang het magazine 4x per jaar op de mat. Zo steun je het werk van de Waddenvereniging!

Ja, ik word nu lid

In het magazine van september 2021:

• Tijdreis door het Lauwersmeer. De sporen van de Lauwerszee zijn na ruim 50 jaar nog goed zichtbaar.
  • Lauwersmeer van zoet naar zout. Betrokken partijen werken aan een plan: zout water binnenlaten met een zoutdrempel.
  • 'Het hypnotiseerde me'. Fotograaf Cris Toala Olivares uit Ecuador werkt al 7 jaar aan een fotoboek over de Wadden.
  • Wandelroute Ameland. Wandelen over een eiland in beweging met routekaart.
  • Reisdagboek van Camperduin tot Skallingen. Een tocht van 48 etappes, langs de kuststrook van drie landen.
  • Dieren en hun leefgebied. Van scholekster tot wadslak. Ieder dier zijn eigen smaak.

En verder…

• Geniet Wad. Speciaal voor leden: korting, excursies en meer.
  • Uit de vereniging. Nieuws en updates uit het hart van de Waddenvereniging.
  • WAD4U. Wie leeft waar en waarom?
  • Ledenraad. Nieuws en berichten.
  • De Smaak van de Wadden. Energieneutrale tarwe.
  • Waddenleven. Landschapsarchitecten.
  • Column Lutz Jacobi. 'Ik blijf verliefd'.