WADDEN magazine september 2019

In deze editie o.a.:

• Klaar voor het najaar. Fenomenale spreeuwenvolken, kleurig zeekraal, ruiende bergeenden: het is herfst op het wad.
  • Vissen vinden. Oude vistechnieken helpen trekvissen in kaart brengen.
  • De schoonheid van de nacht.Het waddengebied telt twee Dark Sky Parks; wat zie je er?
  • Haagse tafelmanieren. Waddendiner als middel om zorgen te delen met politici.
  • Podium Vlieland.10 jaar Waddenzee Werelderfgoed. Een sfeerreportage vanaf Vlieland.
  • Lauwersmeer is 50 jaar. Deel 3: op weg naar 2050.
  • Wolkenlandschappen.Van bloemkoolwolk tot windveer.

En verder…

• Waddenwinkel. Wijs met de Waddenzee.
  • Deining. Actie en actualiteit.
  • De Ledenraad. Voor een sterkere band met de Waddenvereniging.
  • Column Lutz Jacobi. 'Het blijft nooit zoals het is'.
  • Wad4U. Kwallen, kwallen, kwallen.
  • Waddenleven. Slakken met én zonder huisjes.
  • De smaak van de Wadden. Gouden Groninger aalbessen.
  • Geniet wad. Boeken, kunst, eten, apps, uittips, wandelen en meer.
  • Vrijwilligers in actie. Titus Reith brengt met zijn lezing het waddengevoel tot leven.

Wil je het WADDEN magazine ook elk kwartaal thuis ontvangen?

Elk kwartaal kunnen de leden van de Waddenvereniging genieten van het WADDEN magazine. Het magazine wordt gedrukt op FSC(c) gecertificeerd papier. De kunststoffolie is 100% afbreekbaar (biofolie) en levert na verbranding geen schadelijke reststoffen op.

Word lid
voor €27,- per jaar en ontvang hem 4x per jaar thuis gestuurd. Boordevol activiteiten, mooie verhalen, indrukwekkende foto's, ledenvoordeel en deining.

Wil je ons op een andere manier steunen?