De Friesland verzekeringen

In het waddengebied kun je heerlijk ontspannen. Je kunt er genieten van de mooie omgeving en de natuur. Maar je kunt er ook lekker uitwaaien, vakantie vieren, je hoofd leegmaken of sporten en bewegen. De natuur in het waddengebied is goed voor je. Dat vindt ook onze partner De Friesland. Omdat de natuur helpt om fit en gezond te blijven hebben ze bij De Friesland het Groen & Fit collectief ontwikkeld voor natuurorganisaties.

Groen & Fit Collectief

Jouw voordelen als lid van de Waddenvereniging:

  • Korting op aanvullende verzekeringen, ook voor gezinsleden
  • Het hele jaar door korting op buitenactiviteiten en -producten
  • 10% korting op reisverzekering
Ja, ik ben lid en wil korting op mijn zorgverzekering

 

Jij blij, de natuur ook blij

We hopen natuurlijk dat je blij wordt van deze samenwerking! Je ontvangt een mooie korting op aanvullende verzekeringen en je helpt de natuur ook nog een handje. Want voor elke nieuwe verzekerde doneert De Friesland € 10,- aan de Waddenvereniging om de natuur te beschermen. Zo kunnen wij ons blijven verzetten tegen gaswinning en onveilige scheepvaart bijvoorbeeld.

Uitleg bij het aanmelden

Het Groen & Fit Collectief is een samenwerking tussen de Waddenvereniging en De Friesland. Je kunt je hiervoor aanmelden bij De Friesland als je lid bent van de Waddenvereniging. Dit doe je op de volgende manier:

  1. Klik op bovenstaande rode button en kies het zorgpakket dat je wenst.
  2. Kies bij ‘Uw collectiviteit’ voor ‘Waddenvereniging leden Harlingen‘.*
  3. Houd je lidmaatschapsnummer** van de Waddenvereniging bij de hand. Deze moet je zelf invullen. Ben je nog geen lid? Word vandaag lid voor €27,- per jaar en maak gebruik van de korting.
  4. Sluit jouw nieuwe zorgverzekering af.

*Ben je al lid van de Waddenvereniging én heb je een zorgverzekering bij De Friesland? Geef dit dan aan De Friesland door via 058 291 3131. Je wordt dan in het collectief geplaatst en ontvangt meteen de korting en alle extra services.

**Om mee te kunnen doen aan het collectief heb je je lidmaatschapsnummer van de Waddenvereniging nodig. Dit nummer vind je op je bankafschrift. Kun je het nummer niet vinden? Bel dan met de ledenservice van de Waddenvereniging op telefoonnummer 0517 – 493 693 (maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 13:00 uur).

Eerst lid worden van de Waddenvereniging? Meld je dan hier aan.