Als lid van de Waddenvereniging ondersteun je ons werk via je maandelijkse of jaarlijkse contributie. Maar je kunt meer doen. Je helpt ons bijvoorbeeld ook met het ondertekenen en delen van petities.

Petities hebben succes

In 2021 hebben we je een paar keer gevraagd om ons op deze manier te helpen. En dat heeft succes gehad! De petitie tegen onveilige scheepvaart werd bijna 10.000 keer ondertekend en hebben we aangeboden aan leden van de Tweede Kamer.

Onze petitie tegen gaswinning werd zelfs meer dan 51.000 keer ondertekend. Na aanbieding aan Tweede Kamerleden volgde in Den Haag een verhit debat en er werd om juridisch onderzoek gevraagd. Uit dat onderzoek bleek dat de vergunning geweigerd had kunnen en moeten worden.

Help actief mee

Wil jij ook actief meehelpen om de Wadden te beschermen? Zorg er dan voor dat je e-mailadres bij ons bekend is. Als er iets urgents speelt, kunnen we je snel via e-mail benaderen om in actie te komen. We hebben onderstaande gegevens nodig om je e-mailadres toe te voegen aan jouw lidmaatschap in onze administratie.

 

<formulier invoegen>