Wijs met de Waddenzee

De slogan ‘Wijs met de Waddenzee’ spreekt al generaties lang liefhebbers van de Waddden aan. Sinds 2015 ontwikkelt de Waddenvereniging weer kleding en producten met deze slogan. Wat draag je uit als je een 'Wijs met de Waddenzee' product koopt?

Het kan anders!

Wat draag je uit als je een 'Wijs met de Waddenzee' product koopt? Een eerlijk verhaal over de kleding van de makers: Blue LOOP Originals.

Wijs ambassadeurs
Dit wordt een nieuwe pagina met verhalen van onze ambassadeurs in hun favoriete WIJS kleding. Mooie fotowall.
Webwinkel
Wil jij het werk van de Waddenvereniging steunen en zo bijdragen aan een betere wereld? In onze webwinkel hebben we een ruime keuze. Als lid ontvang je 20% korting.
Winkels
In Nederland vindt je verschillende winkels op de Waddeneilanden en het vaste land die de Wijs producten verkopen. Zo kun je het product voelen en heb je direct de juiste maat.
Ook partner worden?
We willen graag in elke provincie een partner vinden!
Help en doneer
Doneer en help ons om deze wereld een stukje duurzamer te maken? Steun de verdere ontwikkeling van duurzame initiatieven? producten maken van plastic?