Wijs met de Waddenzee

Introductie waarin we de lange historie van onze merchandising en het waarom uitleggen.

Het kan anders!
Sinds 2015 werken de Waddenvereniging en BlueLOOP Originals samen om .................. (verhaal bluecamp)
Wijs ambassadeurs
Dit wordt een nieuwe pagina met verhalen van onze ambassadeurs in hun favoriete WIJS kleding. Mooie fotowall.
Webwinkel
Wil jij het werk van de Waddenvereniging steuenen en zo bijdragen aan een betere wereld? In onze webwinkel hebben we een ruime keuze. En als je lid bent van onze vereniging, krijg je ook nog eens korting.
Winkels
In Nederland vindt je verschillende winkels op de Waddeneilanden en het vaste land die de Wijs producten verkopen. Zo kun je het product voelen en heb je direct de juiste maat.
Ook partner?
We willen graag in elke provincie een partner vinden!
Help en doneer
Doneer en help ons om deze wereld een stukje duurzamer te maken? Steun de verdere ontwikkeling van duurzame initiatieven? producten maken van plastic?