Word presentatie vrijwilliger

Deze werkgroep verzorgt presentaties in het hele land en beschikt over de juiste apparatuur en goed verzorgd materiaal om een informatieve middag of avond te verzorgen voor groepen belangstellenden. De groep bestaat uit waddenliefhebbers die zelf al jaren het gebied bezoeken en daardoor met veel kennis en passie over het mooie wad kunnen vertellen.

We zijn met veel!

De Waddenvereniging heeft zo’n 35.000 leden en donateurs. Wist je dat er daarnaast ongeveer 140 vrijwilligers actief voor ons zijn? Met zijn allen komen we op voor de rust, ruimte en ruige natuur in het waddengebied.

Doe je mee?

Meld je dan aan via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met je op.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze coördinator Renate de Backere via mail of telefoon 0517 - 493 693.

Aanmeldformulier presentatie vrijwilliger: