Word activiteitenvrijwilliger

Wil je de Waddenvereniging helpen met de bescherming, het behoud en de verrijking van de natuur in het waddengebied? Word dan activiteitenvrijwilliger en help ons bij diverse activiteiten en bijeenkomsten in het waddengebied.

Wat vragen we van je?

• Je bied hulp bij een aantal evenementen (zwaartepunten tijdens de zomermaanden). Denk hierbij aan festivals en events op de Waddeneilanden, markten en bijeenkomsten.
  • Je vindt het leuk om anderen te informeren en inspireren door op bovenstaande evenementen te vertellen over de unieke waarden van het waddengebied;
  • Je inzicht in logistiek en onvermoeibare inzet om (festival)stands in te richten te bemannen;

Verder vragen we:

• Dat je gericht bent op samenwerking;
  • Dat je deelneemt aan de training (1 middag of avond in Harlingen);
  • Dat je minimaal twee keer per jaar beschikbaar bent;
  • Dat je woont in het noorden van het land.

Wat bieden we?

• Een leuke manier om je vrijwillig in te kunnen zetten voor iets waar je in gelooft;
  • Een inhoudelijke training over het wad;
  • Een groep gelijkgestemde wadliefhebbers die samen de handen uit de mouwen steken;
  • Reiskostenvergoeding;

We zijn met veel!

De Waddenvereniging heeft zo’n 35.000 leden en donateurs. Wist je dat er daarnaast ongeveer 140 vrijwilligers actief voor ons zijn? Met zijn allen komen we op voor de rust, ruimte en ruige natuur in het waddengebied.

Doe je mee?

Meld je dan aan via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met je op.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze coördinator Renate de Backere via mail of telefoon 0517 - 493 693.

Aanmeldformulier activiteitenvrijwilliger: