Ledenservice

Hieronder vindt u antwoorden op een aantal veelgestelde vragen over uw lidmaatschap. Zit uw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

Uw lidmaatschapsnummer staat op uw bankafschrift.

U kunt met ons een e-mail sturen via het contactformulier of bellen. Onze collega's van de ledenservice zijn maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 13:00 uur op telefoonnummer 0517 - 493 693.

Uw lidmaatschap moet u schriftelijk opzeggen voor 1 november. U kunt een bericht sturen via het contactformulier of een brief sturen naar ons postadres. Vermeld hierbij uw naam, adres en woonplaats. U ontvangt van ons een opzegbevestiging.

Postadres:
Waddenvereniging

8860 AB Harlingen

Uw jaarlidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december en opzeggen moet schriftelijk voor 1 november. Een maandlidmaatschap kunt u voor de 1e van elke maand opzeggen waarna deze de volgende maand ingaat.

Een wijziging van uw postadres, e-mailadres, IBAN-wijziging of een wens om uw contributie te verhogen, kunt u aan ons doorgeven via het contactformulier of per post:

Postadres:
Waddenvereniging
8860 AB Harlingen

De ledenservice is maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9:00 tot 13:00 uur via telefoonnummer 0517 – 493 693.

Ja, wanneer u lid bent krijgt u korting op verschillende activiteiten en producten. Op deze pagina staat alle voordelen voor leden van de Waddenvereniging.

U ontvangt het WADDENmagazine 4x per jaar. Deze verschijnt in maart, juni, september en december.

Wilt u het magazine liever digitaal lezen? Stuurt u ons dan een bericht via het contactformulier. U ontvangt dan elk kwartaal de link naar het digitale WADDENmagazine in uw mailbox. Dit kunt u altijd weer aanpassen.

Ja, dat is mogelijk. Wanneer u het WADDENmagazine online wilt lezen, kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier. U ontvangt dan elk kwartaal de link naar het digitale WADDENmagazine in uw mailbox. Dit kunt u altijd weer aanpassen.

U kunt dit aangeven via het contactformulier op de website. Vermeld  hierbij duidelijk uw IBAN-nummer.

Wat leuk om te horen!
Een donatie is altijd welkom. Op deze pagina leest u hoe u een donatie kunt doen.

U ontvangt uw welkomstpakket ongeveer 4 weken na uw aanmelding.

Ja, deze heeft u nodig en kunt u vinden op uw bankafschrift of neem contact met ons op.