Taartenbakkers opgelet!

Op woensdag 26 juni 2019 is het precies 10 jaar geleden dat de Waddenzee een werelderfgoed is geworden. Op die dag kwam hij op de lijst van de meest bijzondere en belangrijke natuurgebieden van de wereld. Bij een verjaardagsfeestje hoort taart, dus vragen we jou om een taart te bakken; een wadplaattaart van chocola en/of een vuurtorentaart van zand. Doe je best.

Wil je weten hoe je de vogels en krab maakt? Hier vind je een korte uitleg.

Bak een taart en maak kans op het jubileum T-shirt

Ga zelf ook aan de slag in de keuken of op het strand om een waddentaart te bakken en op je eigen manier te versieren. Deel voor 1 augustus 2019 een foto van jouw verjaardagstaart met ons en maak kans op het unieke jubileum T-shirt 'Wijs met de Waddenzee'. Onder de makers van de mooiste tien taarten verloten we een shirt. De trekking is op maandag 5 augustus. Door mee te doen aan deze actie ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Hoe doe ik mee?

Taartenbakkers van alle leeftijden kunnen meedoen. Bak een verjaardagstaart en deel je foto met ons via Facebook of Instagram met jouw verjaardagswens voor de Waddenzee! Je kunt ons ook jouw foto met verjaardagswens mailen. Natuurlijk bewaren we alle foto's en gaan we ze nadat de actie is afgelopen allemaal verzamelen en presenteren op onze website.

Facebook @waddenvereniging

Instagram @de_waddenvereniging

Ps. Je kunt jouw verjaardagstaart ook bij ons langsbrengen, bel dan even met ons op telefoonnummer 0517 493 693. Dan zorgen wij voor een leuke ontvangst.

Jubileum T-shirt "Wijs met de Waddenzee" met rode stip in het teken van 10 jaar Waddenzee Werelderfgoed!
Verkrijgbaar voor dames, heren en kinderen in onze online winkel.