Wadgids voor Kids!

Ontdek het wad en word verliefd. Tijdens de zomervakantie geven onze enthousiaste en getrainde WEX vrijwilligers bijna dagelijks Wadden excursies op Texel en Terschelling. In verband met het Coronavirus zijn helaas de WEX excursies voor het seizoen 2020 afgelast. Wij verwelkomen iedereen graag in 2021 om het unieke Waddengebied samen met ons te beleven.

Ga je mee wadlopen?

Ooit op de bodem van de Waddenzee gelopen? Twee keer per dag valt de wadbodem droog en heb jij de kans om er te lopen. Ga met één van de gidsen van de Waddenvereniging mee op wadexcursie en ontdek de vele verrassingen van het dieren- en plantenrijk in dit uitgestrekte natuurgebied! We maken een wandeling over het wad en stoppen op verschillende plekken waar de gids uitleg geeft over het wad, het getij en andere bijzonderheden. Ga je mee op ontdekkingsreis?

Nog een paar tips!

  • Wil jij een eduquarium in jouw klas? Dat kan! Geef jouw school alvast op voor het zeeforel schoolproject van Vissen voor Verbinding. Steek de koppen bij elkaar en meld je aan.
  • Koop hem voor jezelf of geef hem als cadeautje aan een vriend of vriendin. De nieuwe en supergave WADDEN excursie-kit.
  • Volg ons op Instagram en Facebook voor nog meer leuke tips!