Naar de Wildernis || 3-5 maart en 8-10 maart

Eén eiland, drie dagen, zes films. Is er een betere plek om prachtige natuurfilms te bekijken dan een intieme bioscoop op een klein Waddeneiland? Kom tijdens een weekend of midweek genieten van dit filmarrangement. Een ideale combinatie van natuur en cultuur.

De mooiste films uit de natuur

Samen met Podium Vlieland organiseren de Waddenvereniging en Roots magazine al jaren met veel succes in het voorjaar dit filmarrangement op het prachtige Waddeneiland Vlieland. Elk jaar kiezen we een reeks speelfilms en documentaires waarin de mens het opneemt tégen of juist in harmonie samenleeft mét de natuur. Films en documentaires speciaal voor liefhebbers van overdonderende landschappen, spectaculaire natuurbeelden en ontroerende verhalen. Laat je verrassen!

 

Driedaags filmarrangement

Een filmarrangement bestaat uit hotelovernachtingen, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films. Je boekt dit heerlijke 3-daagse filmarrangement op Vlieland vanaf €209,- per persoon en kunt kiezen uit vijf hotels. Bezoekers van dit filmweekend krijgen een kortingscode voor een retourticket bij Rederij Doeksen. Na het boeken van het filmarrangement ontvang je de kortingscode waarmee je 30% korting op je retourticket ontvangt.

 

 

Wil je de volgende keer ook mee? 

Meld je dan aan voor WADDEN nieuws en we houden je op de hoogte!