Wandel de 4Daagse van Nijmegen voor de Wadden

 Wandel jij de 4Daagse van Nijmegen? Zet deze geweldige wandelprestatie in voor het goede doel! Wandel voor de Wadden, laat je sponsoren en bescherm met jouw donaties de Waddenzee! 

Daag jij jezelf of je team uit door mee te doen aan de grootste en gezelligste wandelprestatietocht ter wereld: de 4Daagse van Nijmegen? Of ken je iemand die deze ‘Walk of the World’ gaat lopen? Wandel voor een goed doel! De Waddenvereniging kan financiële steun erg goed gebruiken voor het behoud en bescherming van de Waddenzee.

Een actie starten

Laat je persoonlijk of als team sponsoren voor deze bijzondere 4Daagse prestatie. Op www.voordewadden.nl kun je via de pagina ‘Kom in actie!’ heel eenvoudig je eigen geldinzamelingsactie starten van jezelf of van je team. Klik op ‘Start actie’ om zo, met het wandelen van de 4Daagse, geld in te zamelen voor de Waddenvereniging. Stapsgewijs staat duidelijk vermeld hoe je met je eigen woorden en foto’s je eigen actiepagina kunt maken voor een individuele- of teamactie.

Promoot jouw eigen sponsoractie

Via de website VoordeWadden kun je vervolgens heel eenvoudig je zelfgemaakte actiepagina promoten op alle gewenste sociale media kanalen met een voor elk kanaal geschikt gemaakte pagina van jouw eigen sponsoractie. Hoe je dat doet lees je hier. Zo kun je iedereen laten weten dat je aan het grootste meerdaagse wandelevenement ter wereld deelneemt en dat je met deze prestatie de Waddenvereniging een warm hart toedraagt met broodnodige financiële steun.

Namens de Waddenvereniging: heel veel succes en wandelplezier toegewenst!  

 

Meer weten?

>> Via het actieplatform www.voordewadden.nl kun je je eigen actie starten om geld in te zamelen voor de Wadden. >> Het opgehaalde geld besteden wij onder andere aan het stoppen van schadelijke activiteiten zoals gaswinning, gevaarlijke scheepvaart en plastic soep.
>> Heb je hulp nodig bij het aanmaken van je actie? Elles Zondervan (medewerker bij de Waddenvereniging) helpt je graag verder. Stuur haar een mail met je vraag!