Geef voor de toekomst!

Misschien heb je mooie (jeugd)herinneringen aan het waddengebied, of kom je er nu juist graag om van de natuur te genieten. Die liefde voor de Wadden delen we met elkaar. Net als de zorgen die we hebben en de wens om het gebied zo goed mogelijk te beschermen, herstellen en behouden. Help direct mee met een donatie voor de WADDEN excursie-kit.

Ja, ik help mee!

 

De Wadden ervaren en beschermen

Wij geloven erin dat mensen die de schoonheid van het waddengebied hebben ervaren, er ook goed voor willen zorgen. Daarom nemen wij jaarlijks duizenden mensen in kleine groepen mee het wad op. Helaas kan dat dit jaar niet vanwege de corona-maatregelen. Op dit moment weten we ook nog niet wanneer dat wel weer kan.

 

Onze droom voor volgende generaties!

Omdat we dit jaar niemand mee het wad op kunnen nemen, hebben we de WADDEN excursie-kit ontwikkeld. Hiermee kunnen gezinnen zélf op een veilige en actieve manier de waddennatuur ontdekken en beleven. We willen graag dat zoveel mogelijk mensen de kit kunnen gebruiken. Daarom verkopen we hem zonder dat wij daar geld aan overhouden. Ben je benieuwd wat er allemaal in de WADDEN excursie-kit zit? Je leest het hier

Onze droom is dat de WADDEN excursie-kit op alle Waddeneilanden en aan de vaste wal verkrijgbaar is. Ook willen we hem uitbreiden met onderwerpen als vervuiling en plastic soep. Het uitbreiden, produceren en distribueren van een WADDEN excursie-kit kost ongeveer 15 euro per stuk. Dat is een behoorlijke investering, zeker in een jaar waarin onze inkomsten uit excursies helemaal zijn weggevallen door het coronavirus.

 

Steun jij onze droom? Voor 15 euro kunnen wij één WADDEN excursie-kit uitbreiden, produceren en op locatie brengen in het waddengebied. Alle bedragen zijn erg welkom.

 

We hopen op deze manier duizenden kinderen en hun ouders kennis te laten maken met de unieke natuur van het waddengebied.

Help mee en doneer!