Vlieg mee over de Waddenzee

De Waddenvereniging maakt regelmatig gebruik van de prachtige luchtfoto’s van Herman IJsseling. Wekelijks vliegt hij voor zijn bedrijf Flying Focus vanaf Texel over de Wadden. Onderweg fotografeert hij het gebied onder alle omstandigheden: van eilanden in wintertijd, natuurgebieden op een zomeravond, bloeiend zeekraal in september tot aan een najaarsstorm in de zeegaten. Ze zijn nu in boekvorm vastgelegd.

5x Wadden in beeld

Van het mooiste werk van de laatste jaren is nu een selectie gemaakt. Eind deze maand verschijnen die in vier nieuwe fotoboeken: elk over één van de Waddeneilanden. Twee jaar geleden publiceerde IJsseling al een fotoboek over Vlieland. Daarmee is nu de serie over de Nederlandse Wadden compleet.

Bestellen

Het formaat van de boeken is 23x23 cm en ze zijn voorzien van een harde kaft. De boeken zijn te bekijken en te bestellen via www.flyingfocus.nl en liggen vanaf 24 juni in de boekhandel.

Publicatiedatum: 11-06-2019