Win een Wadlooptocht naar Engelsmanplaat

Ga mee met de Waddenvereniging

 

In duisternis en stilte naar het onbewoonde eiland Engelsmanplaat lopen, een onvergetelijke ervaring! Deze tocht start in het donker, waarbij je de geluiden van de natuur om je heen extra intensief ervaart. Over het wad lopen we de dag in. Voortdurend zul je het licht zien veranderen.

 

Wat je lief is, wil je beschermen. Daarom vinden we het belangrijk dat je het waddengebied kunt beleven. De Waddenvereniging biedt excursies en activiteiten aan, waarbij we je laten zien hoe bijzonder de Waddennatuur is die om onze bescherming vraagt. Ga mee. Ervaar de kracht én de kwetsbaarheid van de Wadden

Agenda met activiteiten

Hoe maak je kans?

  • Maak kans door in de periode 1 juni t/m 7 augustus 2023 een product van de Waddenvereniging te kopen. Dit kan in de webwinkel of in een van onze fysieke winkels in Nederland. Hiermee draag je direct bij aan het behoud en de bescherming van Waddenzee Werelderfgoed.
  • Upload je kassabon of factuur van deze aankoop via onderstaand deelnameformulier en maak  kans op één van de wadlooptochten voor twee personen. De wadlooptocht vindt plaats op vrijdag 1 september 2023.
  • Meedoen kan t/m 7 augustus 2023 waarna alle deelnemers in augustus een e-mail ontvangen waarin we de winnaars bekend maken! Zet 1 september 2023 dus alvast in je agenda 😉

 

Deze actie is afgelopen. De winnaars ontvangen bericht in week 34.