Geef de Wadden cadeau!

Wil je jouw medewerkers, klanten of relaties bedanken, feliciteren of gewoon laten weten dat je aan ze denkt? Geef dan eens een lidmaatschap van de Waddenvereniging cadeau in een speciale geschenkverpakking. Je kunt het cadeau zelf versturen of persoonlijk overhandigen. Zo dragen jullie bij aan de bescherming van het mooiste natuurgebied van Nederland!

Leuk om te krijgen

Want wat geeft het een goed gevoel om samen te staan voor de bescherming van het waddengebied. Het enige natuurlijke UNESCO Werelderfgoed van Nederland. De plek waar zoveel mensen een diepe verbondenheid mee voelen. De ontvanger ontvangt:

 • een jaarlidmaatschap van de grootste groep wadliefhebbers in Nederland
 • keuze uit een welkomstcadeau
 • 4x per jaar het magazine WADDEN in jouw (digitale) brievenbus
 • korting op betekenisvolle activiteiten en evenementen in het waddengebied
 • onze onvoorwaardelijke toewijding om het waddengebied te beschermen en behouden!
In een speciale geschenkverpakking

De ontvanger krijgt het jaarlidmaatschap cadeau in een speciale Wadden geluidskaart. In de kaart staat de unieke code waarmee het lidmaatschap geactiveerd kan worden. Het geluidsfragment komt uit de film WAD van Ruben Smit. Wilt u de Wadden geluidskaart personaliseren met uw eigen logo en/of boodschap? Neem dan contact op per e-mail of via telefoonnummer 0517 493 493 (maandag t/m vrijdag van 09:00 – 13:00 uur).

Extra mogelijkheden!

Bent u op zoek naar nog meer Wadden om uw relatiegeschenk, cadeau of kerstpakket compleet te maken? We denken graag mee en bieden hieronder een aantal mogelijkheden:

 • Wijs met de Waddenzee producten
 • een activiteit of lezing op uw bedrijfslocatie
 • een speciale excursie in het waddengebied

Geef uw wensen aan op het bestelformulier of neem contact op via een e-mail of via telefoonnummer 0517 493 493 (maandag t/m vrijdag van 09:00 – 13:00 uur).

Zo werkt het:
 1. Je bestelt het gewenste aantal cadeaulidmaatschappen via onderstaand formulier. Een cadeaulidmaatschap is € 27,- per stuk inclusief geschenkverpakking.
 2. Je ontvangt binnen twee werkdagen een factuur van ons.
 3. Na betaling worden de cadeaulidmaatschappen per post verstuurd. Deze kun je dan zelf opsturen of persoonlijk overhandigen.
 4. Met de persoonlijke activatiecode die op de geschenkverpakking staat, kunnen jouw medewerkers of klanten het cadeaulidmaatschap zelf activeren. Bij het activeren van het lidmaatschap kan er gekozen worden uit verschillende welkomstcadeaus. De ontvanger ontvangt via de geschenkverpakking een duidelijke uitleg voor het activeren van het ontvangen lidmaatschap.
 5. Het lidmaatschap eindigt automatisch na een jaar. Voordat deze afloopt, zal de Waddenvereniging één keer contact opnemen over een eventuele verlenging.
Liever telefonisch bestellen?

Bel dan met onze collega’s op telefoon 0517 – 493 693 (ma t/m vrij van 9:00 tot 13:00 uur).