Geef de Wadden cadeau!

Op zoek naar een origineel cadeau voor een vriend of familielid? Denk dan eens aan een jaarlidmaatschap van de Waddenvereniging en geef de liefde voor het waddengebied door.

Wat geef je cadeau?

De ontvanger wordt lid van de grootste groep waddenliefhebbers in Nederland. Daarmee dragen jullie bij aan de bescherming, het behoud én de verrijking van het waddengebied. En ontvangt het nieuwe lid voordeel op georganiseerde activiteiten en evenementen in en over dit unieke natuurgebied.

 Zo werkt het:

  1. Het lidmaatschap kan op elke datum starten en eindigt automatisch een jaar later. Bijvoorbeeld: het lidmaatschap start op 1 januari 2023 en eindigt dan automatisch op 2 januari 2024.
  2. De contributie bedraagt € 27,- per jaar (volwassene) en €18,- per jaar (jeugd) en komt op naam te staan van diegene aan wie je het lidmaatschap cadeau geeft.
  3. Het lidmaatschap zal automatisch worden beëindigd aan het einde van het aangegeven contributiejaar. Voor eventuele voortzetting van het lidmaatschap zullen wij contact opnemen met de ontvanger.