Wadledenberaad

Al eerder kondigden wij de verkiezing voor de nieuwe ledenraad aan (het Wadledenberaad). De verkiezingscommissie is trots op de hoge kwaliteit van alle kandidaten voor het Wadledenberaad. Zij hebben zichzelf aangemeld voor een profiel, de volgorde is door de verkiezingscommissie bepaald. Daarbij spelen ook leeftijd en geografische spreiding een rol. We willen dat de achttien gekozen ledenraadsleden een goede afspiegeling zijn van onze leden, met jongeren en ouderen, met eilandbewoners en inwoners van de Friese en Groningse waddenkust, maar ook uit de rest van het land. Het is nu aan de leden om hun stem uit te brengen.

Let op! Stemmen kan tot en met 7 januari 2018.

Hoe werkt het?

Lid van de Waddenvereniging? Hieronder zie je de profielen. Klik op het profiel en de kandidaten worden getoond. Door op de kandidaat te klikken krijg je nog extra informatie. Je mag per profiel 1 stem uitbrengen, 4 stemmen in totaal dus!