Waddenvogelfestival op Texel

Weekend van 6 en 7 mei 2023 

Het Wadden Vogelfestival geeft iedereen de mogelijkheid op zijn of haar manier te genieten van de vogels met aandacht voor het goede doel via de Texel Big Day. Hiermee laten we jou zien en beleven hoeveel verschillende vogelsoorten je kunt waarnemen zonder de natuur te verstoren.

 

Vogelexcursies met de bus of te voet

In de maand mei is de variatie vogelsoorten het grootst. Veel wintervogels zijn er nog of trekken door naar het noorden, terwijl ook de meeste zomervogels alweer gearriveerd zijn. Het voorjaar is ook de tijd dat de meeste vogels uit volle borst zingen en zich mooi laten zien. Het festival is voor de beginnende vogelaar tot expert, jong tot oud. Elke natuurliefhebber en ontdekker is welkom. 
Tijdens het Wadden Vogelfestival kun je kiezen uit bus excursies en wandelexcursies. Tijdens de bus excursies ga je met een exclusieve minibus met (rekening houdend met de dan geldende maatregelen) maximaal 6 mensen circa 3 uur op pad om vogels te kijken. In het weekend van 6 en 7 mei staan alle bus excursies zoveel mogelijk in het teken om veel verschillende vogels aan je te laten zien. Daarom is vooraf niet duidelijk aan te geven waar de gids je naar toe zal brengen. Maar dat je veel verschillende soorten zal zien is zeker! 


Lezersvoordeel WADDEN

Tijdens het Wadden Vogelfestival ontvangen lezers van WADDEN 10% korting op vogelexcursies in de maanden mei en juni met een speciale kortingscode. Deze kortingscode kun je vinden in het magazine WADDEN van maart 2023.

Heb je vragen? Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0517 493 693 of een e-mail sturen.

 

Bestellen tickets vogelexcursies