Genietwad 

Jij bent Wijs met de Waddenzee en wij zijn wijs met jou. Dankzij de steun van duizenden mensen kunnen we het waddengebied beschermen en behouden. Elk kwartaal vertellen we in het magazine WADDEN over de verschillende onderwerpen waar we ons hard voor maken en hoe we samen met jou het verschil willen maken voor het waddengebied. Lezers van WADDEN profiteren van speciale acties en aanbiedingen. Ontdek de Wadden met deze waardevolle belevenissen!

Jut Safari

Help de kust schoon te maken en beleef de wildernis van het eiland Terschelling. Je rijdt in een fluisterstil elektrisch terreinvoertuig over onverharde paden. Via de duinen en bossen ga je naar een afgelegen strand om afval te jutten. Lezers van WADDEN ontvangen 20% korting op tickets.

Hi-Lo Kunstmanifestatie

Hi-Lo is een nieuwe, ambitieuze beeldende kunstmanifestatie rond de Waddenzee. Van 1 mei t/m 1 oktober 2023 vindt Hi-Lo voor het eerst plaats. Maak met onze winactie kans op een arrangement voor twee personen!

Wadden Vogelfestival
In het weekend van 6 en 7 mei vindt het alom bekende Wadden Vogelfestival op Texel plaats. Elke natuurliefhebber en ontdekker kijkt zijn ogen uit. Lezers van WADDEN ontvangen 10% korting op vogelexcursies in de maanden mei en juni.
Zorgverzekering

De natuur in het waddengebied is goed voor je. Dat vindt ook onze partner De Friesland. Als lid van de Waddenvereniging ontvang je bij De Friesland korting op aanvullende verzekeringen (ook voor gezinsleden), korting op buitenactiviteiten en -producten als ook 10% korting op reisverzekering.