Werkgroep lezingen

De vrijwilligers van de Werkgroep lezingen geven op aanvraag lezingen over het waddengebied in het hele land.
Aan de hand van prachtige beelden van het Werelderfgoed Waddenzee laat één van de enthousiaste leden van de werkgroep u zien wat het waddengebied zo bijzonder maakt. U ziet bijvoorbeeld hoe het komt dat miljoenen vogels jaarlijks dit Werelderfgoed bezoeken. Er zijn lezingen met verschillende thema’s, onder andere Werelderfgoed Waddenzee of het verhaal van het waddengebied aan de hand van schelpen.

Een lezing duurt meestal 2 x 45 minuten.
De vrijwilligers kunnen hun lezing aanpassen aan uw wensen. Bijvoorbeeld een andere tijdsduur of een ander thema. Uiteraard staat het waddengebied daarbij altijd centraal.
Een lezing kost € 60.- exclusief reiskosten.

Wilt u een lezing aanvragen of heeft u vragen of specifieke wensen, stuur dan een e-mail aan  waddenvereniging.lezingen@gmail.com.