Kies een filter

Soort

Zo 16 t/m 20 februari
Milieujutten op Terschelling
De Waddenvereniging doet mee aan het milieujutten op Terschelling, een initiatief van Stayokay Terschelling. Help jij mee de stranden zwerfafvalvrij te maken? In de ochtenden gaan we milieujutten, 's avonds is er een afwisselend, educatief en vooral leuk programma. Een perfecte combi van een heerlijke vakantie én iets goeds doen voor de natuur. Reserveer nu een drie-, vier- of vijfdaagsarrangement. Meer informatie >>
Plaats: Terschelling
Zo 23 t/m 27 februari
Milieujutten op Terschelling
Plaats: Terschelling
Vr 28 februari t/m 1 maart
Filmweekend Naar de Wildernis

Prachtige natuurfilms kijken in een intieme bioscoop op Vlieland. Is er een betere combinatie van natuur en cultuur denkbaar? Met Podium Vlieland en Roots Magazine organiseren we al een aantal jaar met veel succes filmweekenden op Vlieland.  Bijzonder trots zijn we dit keer op een exclusieve teaser van de indrukwekkende waddendocumentaire Silence of the Tides die pas later in 2020 in première gaat. Onze speciale Werelderfgoedgids neemt je mee naar de oostkant van het eiland voor een winterse sleepnetexcursie.

Let op! Snel uitverkocht. Boek je kaarten op tijd via deze website.

Plaats: Vlieland
Vr 6 t/m 8 maart
Filmweekend Naar de Wildernis

Let op! Snel uitverkocht. Boek je kaarten op tijd via deze website
Plaats: Vlieland
Di 5 mei
Zeilen en lopen over de wadbodem
Zeilen met een prachtige historische platbodem, droogvallen op een wadplaat en daar met een gids van de Waddenvereniging onderzoeken wat er allemaal leeft in en op het wad. Lekker in de wind, op het water en daarna het bijzondere gevoel op de zeebodem te lopen! Alle informatie vind je op de website van de Historische Zeilvaart.
Wo 6 mei
Di 19 mei